Контакти

 

Тук може да зададете вашите въпроси към мен или пък просто да се похвалите какво ново сте научили или искате да научите от моите уроци! Приемам всякакви желания и съвети, а защо не и просто да си поговорим за плетки….

Обичам да се свързвам с моите читатели, да чувам вашите истории и да виждам снимки на вашите проекти за плетене на една кука и плетене, които сте направили с моите модели! Изпратете ми имейл на dennysbeauties@gmail.com или не се колебайте да използвате формата по-долу!

За потенциални сътрудничества и спонсорства (прегледи на продукти, подаръци, дизайни на шаблони), моля, изпратете ми съобщение през формата за контакт.

Контакти: Denny’s Beauties – YouTube

Това е каналът ми в YouTube, в който публикувам всички видео уроци, които споделям с вас в блога ми. Тъй като поддържам канала от по-дълго отколкото блога, в него ще намерите и много видео уроци, които не са налични тук. 

Посети канала ми в YouTube и се абонирай, за да не изпускаш новите видеа и уроци! 

Контакти – социални мрежи:

Можеш да ме последваш в социалните ми мрежи, където споделям повече информация за проектите, над които работя, полезни съвети за плетене на една кука и вдъхновение и мотивация за всички хора, които обичат плетенето и плетивата!

Facebook: Красотичките на Дени – Denny’s Beauties

Tik Tok: @dennysbeauties

Instagram:@dennysbeauties

dennysbeauties контакти социални мрежи

А ако попадаш за първи път на мен и моя блог за плетене на една кука ето накратко искорията как се научих да плета и защо искам да помогна на всички хора, които искат да се научат да плетат на една кука:

Деница Парижкова – Denny’s Beauties – За мен

Контакти – имейл бюлетин

Запиши се за моя имейл бюлетин и два пъти в месеца ще получаваш списък с новите статии в блога и видео уроци в канала в YouTube на имейла си.

Е- БЮЛЕТИН
Контакти

Здравейте, мили хора!

Казвам се Дени и съм майстор Художествено плетиво.

Обожавам да плета и да уча всички, които имат желание да се научат да плетат на една кука или с пръсти.

Имам YouTube канал и сайт с уроци за плетене. Можете да разгледате работата ми и благотворителните кампании, в които често се включвам в социалните ми мрежи или на сайта ми.

Защо да ме подкрепите с вашето дарение?

С вашата помощ ще имам възможност да правя все по-добри и разнообразни уроци и ръководства, които ще помогнат на повече хора да се впуснат в този чудесен свят на творчеството с плетене на една кука.

С вашата подкрепа ще създавам все по-качествено и полезно съдържание за сайта и YouTube канала ми с уроци по плетене на една кука и плетене с пръсти.

Вашето дарение ще ми помогне да продължа да правя плетенето на една кука и ръчното плетиво модерни и популярни в България.

А освен това ще имам възможност да участвам в повече благотворителни кампании в помощ на бездомните животинки и популяризирането на занаята плетене сред децата, с дарения и безплатни уроци на училища и читалища.

С вашата подкрепа ще мога да организирам безплатни работилници за деца, които искат да се научат да плетат на една кука или с пръсти, на които да изработваме изделия, които да даряваме на благотворителни базари в помощ на бездомни животни и деца в неравностойно положение.

С най-добри пожелания,

Деница Парижкова Denny’s Beauties

Pin It on Pinterest

Share This