онлайн курс по плетене на една кука и плетене с пръсти с Alize Puffy, Деница Парижкова майстор художествено плетиво, модели за плетене на една кука, модели за плетене с пръсти, уроци по плетене

Онлайн курс по плетене на една кука – лесен достъп по всяко време

 

Отдавна ме питате дали провеждам работилници по плетене на една кука или планирам такъв курс. Вашите запитвания ме вдъхновиха да създам онлайн курс, който включва видео уроци за разнообразни модели и техники за плетене на една кука!

Реших да предложа този курс под формата на платено членство в канала ми в YouTube, тъй като това е най-лесният и достъпен начин за всички, които искат да участват. Там можете да намерите три абонаментни плана, които започват от символичната цена от 9.90 лв. на месец, като всички включват достъп до ексклузивните видеа за моите авторски модели за плетене на една кука.

Курсът е подходящ за начинаещи, които вече притежават умения и познания за основните бримки и техники за плетене на една кука и средно напреднали. Всеки месец ще ви очакват по две видеа с цели изделия като жилетка, чанта, шал, и бонус видеа със съвети и трикове за качествена и лесна изработка на плетива на една кука.

плетена жилетка с плетка на вълни, качулка и копчета на една кука dennys beauties, онлайн курс по плетене на една кука

Абонаментът е месечен и винаги можете да се откажете. Символичната цена и удобството на собствения ви дом правят ученето лесно и достъпно. Вижте как лесно можете да си изплетете жилетка, чанта, рокля и много други модели, както и трикове и съвети за плетенето на идеален кръг или как да улесните плетенето на една кука на прежда козинка.

С участието си в курса, не само ще разширите своите познания и умения за плетене на една кука, но и по този начин ще ме подкрепите в усилията ми да правя все по-качествено и полезно съдържание.

Вашата подкрепа за мен е неизмеримо ценна, тъй като ми дава сила и вдъхновение да продължавам да създавам все по-качествени видео уроци за модерни авторски модели за плетене на една кука.

плетени шалове на една кука, плетен правоъгълен шал на една кука, зимен шал на една кука, модел за плетене на шал на една кука, онлайн курс по плетене на една кука

Онлайн курс по плетене на една кука – какво ще ви показвам

Плетенето на една кука е изкуство, което не само носи радост и удовлетворение, но и отваря вратата към безкрайни възможности за творчество и самоизразяване.

Онлайн курсът по плетене на една кука е перфектният начин да развиете вашите умения в плетенето на една кука на разнообразни модели изплетени с различни техники.

В този курс ще ви покажа широка гама от модели на плетива – от дрехи и аксесоари до амигуруми и домашен декор. Вярвам, че със знанията и уменията, които ще придобиете от онлайн курса по плетене на една кука, ще можете да изплетете впечатляващи творения, които да ви направят горди и доволни.

Професионалните плетачи често се въздържат да споделят техниките и триковете си, но в моя курс ще ви споделям улеснения и трикове, които ще ви помогнат да изработвате модерни, красиви и качествени плетива на една кука.

А с неограничения достъп до видеата по време на членството си, можете да учите във всяко свое свободно време.

Ще можете да създадете портфолио от модерни, професионално изработени модели на една кука. Тези умения може да ви послужат не само като хоби, но и като възможност да започнете свой собствен бизнес в бъдеще.

плетено пончо на една кука dennysbeauties, онлайн курс по плетене на една кука

Ако сте абонирани за втория план, „Видеа и консултации“, ще имате и достъп до персонализирани консултации и помощ, в удобно за вас време и платформа.

В онлайн курса по плетене на една кука ще усвоите различни техники на плетене на различни плетива и с различни прежди – текстилна прежда, макраме, плетене с пръсти и много други. Ще се научите да създавате много и разнообразни модели

На символична цена получавате 2 видео урока на месец за готови изделия и бонус видео с професионални тайни и трикове. Започнете сега и разкрийте своят талант за плетене!

 

Онлайн курс по плетене на една кука – абонаментни планове

Ето трите абонаментни плана за моят онлайн курс по плетене на една кука, като всеки от тях предлага различни предимства:

плетене с пръсти с Alize Puffy  плетено одеяло за куче или коте, плетки с Alize Puffy, онлайн курс по плетене на една кука

1. Онлайн курс по плетене на една кука  – Видео уроци за членове :

Цена – 9,99 лв. на месец

Включва видео уроци за разнообразни модели на плетива с една кука.Получавате значки за лоялност и емоджита, които да подчертаят вашата активност и напредък.

Предоставя се приоритетно преглеждане на вашия коментар под видео уроците.

2. Онлайн курс по плетене на една кука  – Видео уроци и консултации

Цена – 19.99 лв. на месец

Включва всички функции от план Видео уроци за членове .

Възможност за лични консултации и помощ при плетенето на проектите.

3. Онлайн курс по плетене на една кука  – Спонсор на канала

Цена – 49.99 лв. на месец

Включва всички функции от разширения план.

Като спонсор на канала, помагате за подобряването на качеството на видео уроците и оборудването за заснемане, закупуване на по-добър софтуер за монтиране, субтитри и шаблони.

Получавате допълнителни подаръци и изненади, като поздрави за членовете и специални видеоклипове само за вас.

Възможност за участие в чатове на живо, където можете да споделяте впечатления и идеи с останалите членове на плана.

С участието си в който и да е от тези планове, не само ще разширите своите умения по плетене на една кука, но и ще получите уникални предимства, които ще ви помогнат да се развивате и да се наслаждавате на плетенето с удоволствие.

плетене на една кука деница парижкова , майстор художествено плетива плете на една кука в планината, начало на блог за плетене на една кука, вълнена прежда, счетоводство за занаятчии, онлайн курс по плетене на една кука

Предимства на онлайн курса по плетене на една кука:

Експертно ръководство

С моите видео уроци ще получите стъпка по стъпка експертно ръководство от майстор Художествено плетиво с над 200 авторски модела на плетива в портфолиото си. Ще получите на достъпна цена видео уроци за част от моделите, които предлагам в магазина ми в Etsy DennysBeauties.

Разгледайте част от безплатните модели за плетене на една кука, които ще намерите в канала ми с безплатни писмени инструкции за всички размери в блога:

YouTube – Denny’s Beauties

Ексклузивни модели

Абонирайки се за курса, ще получите достъп до ексклузивни видеа с авторски модели за плетене на една кука, които няма да намерите никъде другаде. Всички модели, които показвам във видео уроците са създадени и изплетени от мен, което ви гарантира, изплитайки ги и вие ще бъдете уникални и оригинални с прекрасната си жилетка или кокетна чанта.

Като автор на моделите много държа на високото качество на представените уроци. Всяко изделие е внимателно проектирано и обяснено, за да се осигури лесното разбиране и успешното завършване на проекта. Плетенето на една кука може да е лесно и същевременно красиво и оригинално.

Удобство и достъпност

Онлайн курсът в YouTube канала ми е лесно достъпен за всички, които имат интернет връзка. Видеата могат да бъдат гледани по всяко време и местоположение, съобразено с вашата лична програма.

Гъвкавост

С този онлайн курс по плетене на една кука няма стрес от забравен час или неудобен график. Може да го гледате навсякъде и по всяко време. Не сте дръжни да се съобразявате с нищо, освен със собствената си програма и желание за плетене!

Започнете да създавате прекрасни плетени проекти в уюта на своя дом, в удобно за вас време!

pleteni chanti i aksesoari s metalizirana prezhda metallic yarn, онлайн курс по плетене на една кука

Онлайн курс по плетене на една кука – как да се включите?

За да се включите в курса, е необходимо да следвате няколко стъпки:

  1. Влезте във вашия профил в YouTube.
  2. В търсачката напишете името на моя канал – Denny’s Beauties.
  3. Ако все още не сте абонирани за канала ми, натиснете бутона „Абониране“ за да се абонирате.
  4. Ако вече сте абонирани, ще видите бутона „Стани член“. Натиснете го, за да изберете абонаментния план, който желаете да закупите.
  5. След като изберете плана си, следвайте инструкциите за плащане.

След успешното плащане ще сте включени в курса!

Помнете, че можете да се откажете от абонамента по всяко време, без да има задължения.

Видеата в курса могат да бъдат гледани неограничен брой пъти, за да можете да усвоявате информацията в удобно за вас темпо и време.

Деница Парижкова майстор , онлайн курс по плетене ,художествено плетива плетива на една кука плетени шапки на една кука

Онлайн курс по плетене на една кука – за кого е и за кого не е

След като ви споделих всички факти и предимства на моят онлайн курс по плетене на една кука, се надявам, че съм отговорила на всички ваши въпроси и изисквания. Ако се сещате за още нещо може да ме питате във формата за имейл по-долу или на лично съобщение в социалните мрежи.

От уникалните модели и техники до неограничения достъп до видео уроците и персонализираната подкрепа, този курс е истинска находка за всеки, който обича да се занимава с плетене.

И под секрет ще ви издам, че моделите, които ще ви показвам в курса ще са достатъчни да създадете свое собствено портфолио, с което да превърнете хобито си в бизнес, както направих и аз.

Със своите различни абонаментни планове, курсът отговаря на нуждите на различни хора – от начинаещи до напреднали.

Но не забравяйте, че онлайн курсът ми по плетене на една кука не е подходящ за напълно начинаещи. За всички, които тепърва ще се учат да плетат на една кука препоръчвам плейлиста Плетене на една кука за начинаещи. Там ще намерите основните бримки и техники за плетене на една кука, без които ще ви е много по-трудно да усвоите уменията, които давам в курса.

Всеки план предлага нещо уникално и ценно, като дава възможност на участниците да усвоят нови умения, да разширят творческите си хоризонти и да се насладят на вълнуващо пътешествие в света на плетенето.

червена дълга плетена рокля на една кука dennys beauties, онлайн курс по плетене на една кука

Благодарение на авторските модели, качествените видео уроци и личната подкрепа, курсът предоставя не само знания, но и вдъхновение за творчество и увереност в собствените способности.

С толкова много възможности и предимства на разположение, няма съмнение, че този онлайн курс по плетене на една кука е идеалният избор за всеки, който иска да се научи, да се развива и да се забавлява, плетейки красиви и уникални проекти.

  Ще ти бъда благодарна да споделиш тази статия, за да достигне до повече хора, на които да бъде полезна!

ОТ СЪЩАТА КАТЕГОРИЯ:

Зимни плетива – модели за плетене на една кука

  Зимни плетива на една кука – писмени инструкции и видео   Зимните плетива на една кука са не просто моден акцент, а символ на уют и топлина през студените месеци. В тази статия ще ви споделя част от моите авторски зимни модели за плетене на една кука,...

Как да зашиете копчета към плетиво на една кука

Как се зашиват копчета към плетиво - съвети и трикове Шиенето на копчета към плетиво е лесна работа, но и тя си има своите тънкости. Ако трябва да съм честна рядко използвам копчета за моите плетива, не защото не искам да имат закопчаване, а защото рядко откривам...

Плетене на цветя на една кука – съвети и трикове

Как се плетат цветя на една кука - всичко, което трябва да знаетеПлетенето на цветя на една кука е чудесен начин да добавите красота и цвят към вашия дом или облекло, а и да придобиете нови умения. Можете да ги използвате за декорация, подаръци или за разтуха в...

Плетени цветя на една кука – идеи за декорация

Декорация с плетени цветя Плетените цветя на една кука са красив и изискан начин да добавите цвят и чар към дома си. Те могат да се използват за създаване на различни видове декорации, от букети и венци до декорации за дома и подаръци. Повече информация за плетенето...

„ДА ПЛЕТЕМ ЗА НЕДОНОСЕНИТЕ БЕБЕТА“ Информация и връзки за участие

  Плетем шапки за недоносените бебета - благотворителна кампания Вярвам, че светът ще бъде едно по-хубаво място, ако всеки помага с каквото може! Днес ще ви разкажа за една кампания, която ми е много близо до сърцето и веднага щом разбрах за нея реших, че трябва...

Тенденции в плетивата пролет – лято 2023г.

Тенденции в плетивата пролет - лято 2023г.  Ако ви кажа, че плетенето и плетенето на една кука имат свое запазено място в колекциите на повечето световно известни дизайнери, няма да ви изненадам... Плетената мода е в небивал възход през последните години, все повече...

История на плетените чорапи от Древността до наши дни

История на  плетените чорапи - любопитни факти Плетените чорапи имат дълга и интересна история, която се простира хиляди години назад. Техниката за плетене на чорапи се развива от Древността и е използвана в различни култури по целия свят. Ако трябва да съм честна аз...

За ползите от плетенето II

Ако все още се чудите дали да изберете шах или плетене, за да тренирате мозъка и паметта си и да си спестите разни неприятни изживявания като Алцхаймер или артрит, в тази статия ще ви разкажа за доста от предимствата на плетенето пред шаха и всякакви подобни...

История на плетенето и плетивата в Древна Гърция

История на плетенето и плетивата в Древна Гърция   Както ви разказах  предния път, плетенето е занаят с 5000 – годишна история и най-старите плетени артефакти са намерени в Древен Египет в гробниците на фараоните. Египтяни с дрехи, които напомнят плетени са ...

За ползите от Плетенето

Ползите от плетенето - модерна арт терапия за душата и тялотоЗа ползите от плетенето -  арттерапия или модерно хоби   През последните години плетенето се превърна в социален феномен. Този занаят с близо 5000-годишна история се упражнява и до днес, а последните години...

ПОСЛЕДНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Основни бримки на една кука – инструкции и видео уроци

Основни бримки на една кука – инструкции и видео уроци

Как се плетат основните бримки при плетене на една кука   В плетенето на една кука има няколко основни бримки, с които могат да се изплетат различни и красиви плетки. Има и голям набор от вариации на тези основни бримки, които правят техниката на плетене много...

повече информация
Модел за плетене на зайче и жилетка с мохер на една кука – Онлайн курс по плетене Април

Модел за плетене на зайче и жилетка с мохер на една кука – Онлайн курс по плетене Април

Как се плете заек амигуруми и жилетка с мохер на една кука   Плетените зайчета са едни от най-популярните модели за плетене на амигуруми и нямаше как да пропусна да ви покажа лесен модел за плетено зайче, което всеки да може да си направи, да е различно от...

повече информация
Как да се грижим за плетивата от акрилна прежда

Как да се грижим за плетивата от акрилна прежда

  Пране и сушене на плетива от акрилна прежда   Плетивата от акрилна прежда са по-лесни за поддръжка от плетива, които са от естествени суровини като памук, вълна, лен… Затова често този вид прежда е предпочитана от хора, които нямат време или желание да отделят...

повече информация
Шал с ажурна плетка и плетено пончо на една кука – Курс по плетене на една кука Март 2024 г.

Шал с ажурна плетка и плетено пончо на една кука – Курс по плетене на една кука Март 2024 г.

Как да си изплетете на една кука триъгълен шал с ажурна плетка и плетено пончо с поло яка и ръкави   Шал с ажурна плетка и лесно пончо с поло яка и ръкави са новите видео уроци в курса по плетене на една кука за месец Март. Добавих и едно бонус видео, в което ще...

повече информация
Акрилна прежда за плетене на една кука – всичко, което трябва да знаете

Акрилна прежда за плетене на една кука – всичко, което трябва да знаете

  Акрилна прежда – за и против   Акрилната прежда не ми е от най-любимите, но има своите предимства, за които ще ви разкажа днес. Разбира се, има най-различни видове и не може да слагаме всички под общ знаменател, затова ще се постарая в тази статия подробно да...

повече информация
Плетена шапка на една кука и пуловер с Пуфи – Онлайн курс по плетене Февруари 2024 г.

Плетена шапка на една кука и пуловер с Пуфи – Онлайн курс по плетене Февруари 2024 г.

  Как да си изплетете двуцветна шапка на една кука и пуловер с Пуфи - видео уроци  Февруари 2024 г.   Плетена шапка или шал? Много се чудех кои да са първите видео уроци, които да включа в онлайн курса по плетене на една кука и плетене с пръсти в YouTube канала...

повече информация
Деница Парижкова - майстор Художествено плетиво

Деница Парижкова - майстор Художествено плетиво

Всички модели и схеми, представени в този блог dennysbeauties.com, са мои авторски и са защитени от Закона за авторското право и сродните му права.

Нямате право да копирате, разпространявате, превеждате, продавате или използвате съдържанието на този блог с търговски цели.

Разрешавам използването на схемите и моделите ми за плетене за продажба на готови плетени изделия, при условие че изрично посочите моето авторство при публикуване на снимки на изделия, изработени по мои модели.

Благодаря за разбирането!

Е- БЮЛЕТИН
Контакти

Pin It on Pinterest

Share This