Общи условия

За да може съществуването на този сайт да е полезно и приятно както на нас, така и на вас, Ви молим да се запознаете внимателно с тези Общи условия. Ако след прочитането им някаква част от тях остане неясна за Вас, не се колебайте да се свържете с нас за по-подробни разяснения.

Условия за ползване на сайта dennysbeauties.com

Предназначение на сайта

Сайтът  dennysbeauties.com представлява информационен блог за плетене на една кука. При спазване на настоящите Общи условия Вие имате право като Потребител  да ползвате безплатно този сайт за нетърговски цели. Потребител се нарича всяко физическо лице, което ползва блога dennysbeauties.com. Със зареждането на страницата www.dennysbeauties.com Вие се обвързвате единствено като Потребител на сайта, като се съгласявате да спазвате тези Общи условия и всички техни бъдещи изменения.

Ако не сте съгласни с някоя част от условията по-долу, моля, не използвайте сайта!

Права върху съдържанието в сайта

Цялото съдържание на всички статии, страници, видеа и изображения в блога dennysbeauties.com принадлежат на Деница Вескова Парижкова и са защитени по смисъла на Закона за авторското право на Република България и сродните му права. Нерегламентираната им употреба се счита за престъпление и извършителите ще бъдат подведени под наказателна и гражданска отговорност, спрямо българското законодателство.

Права и задължения на потребителите

Потребителите на сайта имат право да споделят и препубликуват съдържанието или откъси от него в социални мрежи, само ако изрично е упоменато, че автор е www.dennysbeauties.com и е поставен линк–източник към оригиналния web адрес в dennysbeauties.com. Публикуването на цели статии, части от статии или изображения в други сайтове, както и използването им за други цели, е възможно само след изрично писмено разрешение от носителите на авторските права. Моля, свържете се с нас на e-mail dennysbeauties@gmail.com, ако желаете да използвате части от съдържанието в сайта.

Ограничения на отговорността

dennysbeauties.com не носи отговорност за настъпили вреди за Потребителя, във връзка с каквато и да било невъзможност или липса на достъп до този блог.

dennysbeauties.com не носи отговорност за субективността, полезността, пълнотата и точността на съдържанието в този сайт, поради възможност за различна интерпретация и възприемане.

dennysbeauties.com не носи отговорност за достоверността и истинността на link-препратките, публикувани в този блог.

dennysbeauties.com си запазва право да променя настоящите Общи условия по всяко време, като всяка промяна ще бъде оповестена своевременно.

За всички, неуредени въпроси в тези Общи условия се прилага действащото законодателство на Република България.

Права на потребителя

Не забравяйте, че като потребител имате следните права по отношение на личните данни:

Имате право на улеснен достъп до данните, които се събират за вас. Това включва и предоставяне на повече информация за обработването на данните и гарантиране, че тази информация е налична по ясен и разбираем начин. Правото да се знае кога личните данни са били обект на външно проникване.

Право на изтриване („право на забравяне“). Когато дадено лице вече не желае данните му да се обработват и не съществува законна причина те да се съхраняват, данните ще бъдат изтрити.

Pin It on Pinterest

Share This